~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Friday, December 11, 2009

Hari Jeles Saye

sy cepat jeles..tp kalau sy jeles xdela sy g wat pape pon..cuma dlm hati jela..tp sy rs bnd tu normal je..tp kalo boleh sy xnk rs jeles..sbb kalo jeles ne mksudnya xbersyukur kan..so seboleh2 nya i try to be grateful with everything..

sy jeles kalo tgk org kurus, cantik, pandai, kaya, gaji besar..hahaha..
sbb sy ad hanya separuh dr semua itu kot..tp oklah kan..not that unfortunate
jd utk mengelakkan rs kurang jeles ni..sy pon menenangkan hati with the thought yg diorg pn akan rs sesuatu kekurangan jugak..mungkin family probs..fren probs..mcm2lah kan sebab nobody is perfect..i do believe in that..

Tapi kalau saya boleh buat wish..sy rs sy msh mahu menjadi diri saya..cuma the skinny version la..hehe..tp semua itu boleh diusahakan.Alhamdulillah sbb sy tiada kecacatan kekal atau apa2 yg x elokla...USAHA..satu perkataan yang simple..tp sebenarnya amat susah...kdg2 bila kita berusaha..tp tiada hasil dan kita akan cuba untuk berputus asa. sebenarnya mgkn ad khilaf yg kita lakukan hingga menyebabkan Allah menguji supaya kita kembali kepadaNya.Semua kesalahan adalah dr kita sendiri. Jadi berhenti untuk mempersoalkan kenapa benda yang baik selalu terjadi pada diri orang lain..dan kita hanya mendapat serpihan2 nya..sedangkan mereka yg mendapat kebaikan sekarang tidak semestinya akan terus terusan mendapat kebaikan..semua orang pasti akan mendapat bahagian masing2 mengikut apa yang telah ditetapkan.Aku percaya dan pasti..Allah tidak akan mengabaikan aku!!!

Monday, November 9, 2009

Saya serabut

i don know y..but today aku sgt3 serabut..dr pagi xde mud sampai ke skrg..ntahla..rase tensen..malas..moody..seme ade..humm..rs nk blk skrg jgk..tp ad sparuh ms kedua lg utk dihabiskan.Aku sgt penat dgn task yg melambak2..aku rasa nk cuti seminggu..dpt kan mood blk n then i'll back on track..rite now..aku rs xnk buat ap2..ntahlah.cni adlh ofis yg sgt sempoi..bleh fb,ym sesuka hati..mslhnya keje byk yg amat. ad yg aku tau buat..ad yg memang cam pecah kepala..sebenarnya aku perlukan rehat..i just want to lay down..aku dah agak bosan utk mengadap seme sampah2 nih..namun..sepatutnya..aku perlu lebih positif...namun hari ini aku xmampu..otak,badan, tenaga tiada..mungkin sbb aku berpuasa?mungkin juga..tp aku x lapar..aku cume fed up..so fed up n pissd off tanpa sebab..ntahla..mcm mn aku nk keje tempat yg lg mencabar kalo keje mcm ni pon aku da fed up..i don know hw 2 answr that...kembalikanlah segala semangat..i just want to end today..and start over tomorrow..

Sunday, October 11, 2009

Future planning

Aku sudah kembali kepada Siti Nur Amalina Kamaruddin yang asal. Yang tidak lagi ambil pusing soal cinta. Aku sgt bahagia dengan kehidupan aku sekarang. Bahagia tidak bermaksud aku 'content'. Namun aku sudah tenang dan merasa hidup ini masih panjang dan perlu diteruskan. Masalah aku sekarang ialah, aku tidak pasti apa yg aku perlukan dalam hidup ini. Aku tidak dapat merancang hidup aku.
Hidup :perlu dirancang atau tidak? aku mempunyai banyak pilihan hinggakan aku tidak tahu apa yang baik ataupun tidak.

pilihan-pilihan :

1) sambung master-nanti xde duit nk saving
2) kerja kt current ofis until projek siap pastu br chow - gaji mestila xnaik2
3) cari kerja baru sekarang - sayang nk tinggal environment keje n kawan2 ofis yg bes gile
4) dapatkan IR - xla berminat sgt tp gaji jd sgt lumayan RM 10K +++
atau
5) Jadi lecturer - aku risau aku akan rindu kerjaya sebagai jurutera

yang mana satu????

hmm..aku perlu merancang sekarang. Ok..apa yg aku nak? banyak yang aku nak..banyak sangat
aku nk jadi lecturer yang ade master at the same time ad IR dan keje as jurutera..
other meaning is jd lecturer dan jurutera at the same time
Boleh kot...tp mestila amik master dulu ape2 hal pon
aku ni bukanla loaded. if xkeje..xdela saving..aku xnak dah berhutang dengan ptptn.
hmm..setiap jalan..byk pro n con plak..biasala tu kan.
InsyaAllah..aku akan berdoa untuk petunjuk

Kahwin..sape tanak kahwin kan?aku nk kawin..tp aku target 4 tahun lg.for saving purposela..dlm ms tu aku harap aku da ada calon la. setengah orang fikir xkawin pon xpe. mmgla xpe kot kalo x kwn..tp mungkin hilangla satu nikmat dunia yang perlu dirasai setiap anak adam di bumi ni. Kawan2 aku da ad yang tunang, kwn pn ad gk..alhamdulillah. Sekarang ni, tak terasa sgtla nk kwn..kapel pon aku malas lagi..sbb aku rs xble nk bg komitmen la..sbb aku terlalu obses ngan diri sendiri...haha..being single for too long..u will be a little bit selfishla..u always put urself 1st no matter wut. aku harap aku xhilang jati diri as being single bila aku kapel nnt..xnak la melebih2kan lelaki tu sgt..lainla kalo die da kawin ngn aku..I'm saving all my love to my hubby only!!haha. Aku rasa ikatan suami isteri itu sangat manis. sebab sudah halal untuk disentuh, untuk disayangi, untuk menyayangi. So, aku harap kalo aku jumpa somebody nanti, aku xkan kapel lame la dgn die. if kapel pon jarak jauh lagi better kot. sbb aku xpercaya dengan diri aku. biasala..kalo tengah mabuk asmara tu kan..Entahlah. Hal2 ghaib n aku xmampu pk ni aku serah 100% kt Allah. Dia lebih tahu. :)



Thursday, September 17, 2009

acare mngabeskan duit sendiri

ok..2 days before hari raya..
and aku yg kononnye xde mud beraye ni agak bershopim sakan la..
ok smalam da wat operasi menggeledah baju kt plaza kota tinggi..
agak murahla compared to klate (can u believe that?)
and yg stail siti yg kembang2 time tangan tu mmg blambakla..
an aku just memandang sepi je baju2 cm2 sbb i xsuke baju2 common ni..<--blagak gile..huu..
first agak kecewa sbb xle draw duit..so..dengan perasaan hampa aku naik gakla ke kedai2 tu..
nasib bekla ad org nk tlg byrkan duit..tq mai!
so aku dgn pantasnye ap lg..watla operasi tu..hehe
tp duit da kt tgn pn stil xtau nk plh lg..yg aku suke..mahel la plak..
las2 aku pon dipengaruhi sorg akak promoter yg memang 'baik punyee' la..
ayat die same je.."bli la kak..baju cam butik ni..ni je las tinggal..da xde dah"
huhu..for every helai yg aku belek i guess
nk je aku ckp..'aku xkshla da nk las ke x..asl murah je aku angkutla..'
huhu..tp aku berjaya gakla dipengaruhi..n belila satu baju..santek2..hee

ok acara selepas ofis ialah bli barang for kwn aku yg akan ke UK lpas ry nih..hehe
tp byk la plak masalah sblm smpi ke jj tebrau tu
1) sesat nk amik nana
2) bampe kete aku yg lowered tu terkopak sbb msk salah jalan ms nk g umah leha
3) bampe yg terkopak tu terseret lak time tgh2 aku drive tu..uhuhu..
haish..sedih btul melihat kecedraan kete sendr
tp nsb bek benti kt kedai kete..actly kedai tayar..huhu..tp nsb bek ad cine tu dgn baiknyee tolong ikat bampe aku tu..huhu..pekerja mlayu kt c2 hny memberi pandangan sinis je kt aku..mmg hampehla diorg neh..huh!

ok2 lepas tu acare pn bermula..aku da malas nk taip nih..just nk share yg aku mmg shopim sakan kt jj!
bli wedges yg memang cute@comel@kawaiiii gile..n jam yg mmg cool giler..
wpun duit ku habis..namun aku gembire..:D

so abisla episod smlm..arini akak kt tmpt keje aku ni ajakla plak g pasar pagi kt Tai Hong..adeh..jem gile nk masuk..huhu..da la rmi gile org..sbb nye kt c2 mmg jual bj kurung borong.3 psg for RM100..sape nk bagi kan..huhu..yg aku xske sbb org2 kt c2 cm bpeluh2..pastu jalan sbelah aku mmg x bau la kan..huh..br aku sedar yg aku xske berada di tempat yg amat crowded..tp lam xsuke tu abis gak duit aku bli tudung2 indon tu..huu..lawala plak even tudung tu amat membulatkan mukeku..

okla da malas..stop here..

update lenkali..
slamat hari beraye..mohon maaf..

Saturday, September 5, 2009

Bila ingin memiliki..

aku dah semakin takut untuk menginginkan sesuatu..
kerana jika aku menginginkan sesuatu dengan dalamnya..
i will not get it...in fact what i get is hurt
mungkin hal itu bukan yang terbaik..itu yang cuba aku fikirkan..
sebenarnya segala doa aku telah dijawab oleh Allah.
aku amat2 bersyukur kerana petunjuk telah diberi..
namun..di sebalik petunjuk itu ada satu kesakitan yang membuat aku menjadi kaku
kaku dan terkejut..
i'm in shocked until i can't felt a thing
seriously..
i see it coming..but i never thought it will be a reality
when it really became a reality..
it's like i've been slapped on the face..
it's like a wake up call..
and i..no longer can dream about it..
it's like i lost without even trying

Friday, September 4, 2009

Tag!

Tag from page shima..
25 facts of me(why it has to b 25?)

1. Sangat tidak paham dirinya sendiri..so the next 24 is the things yg aku korek2 psl diri aku sendiri yg aku xpenah cuba utk kenal pon..

2. suka if people describe about her..xkisahla keburukan or kebaikan..suke lihat diri sendiri dr point of view org

3. anak bongsu tapi tidak manja..xsuke nagging..aku manja pd org yg sepatutnya shj..hehe

4. xsuka org tau kelemahan dirinya..

5. suka simpan perasaan sendiri..but love to share if she think she cant take it anymore

6. susah nk percaya orang..

7. xsuke pd org2 yg suke show off n pretend diri bagus

8. percaya yang setiap orang tidak menzahirkan diri mereka sendiri..kadang2 mereka menipu utk menyembunyikan sudut gelap dalam diri mereka

9. sangat teringin untuk pergi ke suatu tempat di mana tiada org yg kenal n bebas utk menjadi dr sendiri

10. sangat ingin menemui cinta hatinya..

11. percaya yang hidup ini x susah jika reda n ikhlas hati menerima takdir

12. Sangat sayang kawan2 nya..n xkisah jika berhabis n berpenat lelah utk mereka pon

13. Mencintai ibunya lebih dr dirinya

14. x suke dilihat bersedih

15. selalu di cop sombong sbb muke yg kerek

16. ade ramai sgt kawan yg baik hati

17. suke makan..n love to try every menu yg pelik2..

18.kalo boleh mahu bekerja di oversea..skali lagi seperti ingin lari dr semua

19.suke denga lagu kuat2 n bwk kete slow2 sbb layan jiwang..plg bes time drive kt hway sorg2..bebas nk bwk bape km/hr pon..

20. suke jika org meluahkan masalah kepadanya

21. tidak begitu bagus dlm money management

22. mempunyai kakak2 yg memang baik gile..xkedekut n sgt caring..sgt senang bile bercerita dgn mereka

23. sudah tidak ad idea mengenai dirinya

24. merasakan mati itu lebih baik dr hidup sekiranya dapat terus ke syurga..

25. harap x akan hilang motivasi dri



ok..i tag u all yg bace ni plak..hee

Saturday, August 22, 2009

Ramadhan Ya Ramadhan

Alhamdulillah..kerana aku stil di beri kesempatan utk hidup pada ramadhan yg ke23 ni..syukur sgt2 sbb stil sihat n dapat menikmati semua ini.
Aku rs aku da sia2kan puasa sebelum nih.cam xde kesan pon kt diri aku
so kali ni.aku akan make sure yg at least aku berpuas hatila dgn amalan aku.
hmm..

Sunday, August 9, 2009

jiwa lara..

hari ni hujan..dan dalam jiwa aku pun hujan jugak
hmm..
aku dah penat dengan hidup..
penat dengan keinginan aku
penat dengan karenah orang
penat dengan sme expectation yang aku sandarkan pada orang
senang kata aku dalam mode kecewa skarang nih..
tak pasti kerana apa..
tapi kerana semua yang membelenggu aku..
bila la hujan dalam hati nih nk berhenti..
bagaimana nk hilangkan kekecewaan?
aku seperti putus harapan..
lemah dan mati..

Monday, June 22, 2009

FEverIsh

dem..i'm not feeling well this couple of days..nape yek..tibe2 je aku risau kot2 aku kene h1n1..tp it comes with flu rite...alhamdulillah..huhu...tiap2 pagi tekak aku akan rase loya n aku akan muntah2..doktor ckp sbb angin kot..nsb bekk..jgn ckp ade baby sdhla..huu..pastu kalo lame2 lam tempat aircond kepala aku akn rase sakit pastu mate aku pon cam berpinar2..badan plak asik panas pas sejuk je spanjang ari..and yg aku xske sbb aku akn rase lemah selemah2 nye lam satu hari tu..nk mkn pon xlalu..tp xkurus2 pon..hmm..kene g cek gak nih..da lame gak simptom ni..

Wednesday, June 17, 2009

I didnt get THAT job

before ni aku ad membebel2 bout my intvw rite..guess wut..no luck for me there..T_T
demm...aku rase geram ney..sbb wth la..if taknak amik aku xyahla pressure aku smpi 1jam kt lam bilik tuh..arghh..wat aku mengharap je..and diorang keep nodded everytime aku kuarkan idea2 aku yg 'bernas' and 'hebat' tu..haha..cam diorang stuju je..tp seribu kali sayang sme itu hanyala sandiwara mereka. peringatan kepada kawan2 ku..don put ur hopes too high..u will get hurt..really!!dah xde rezeki nk wat cane kan..hmm...tpaksela keep looking lg..endlessly..i'm tired of waiting already...huu

Saturday, June 6, 2009

More Positive

haha..arini..7/6/2009..
so da sbulan lebey aku menganngur..
hmm..
actually..i kinda like it
before ni aku merepek2 psl aku xdpt keje kan
but lately..i kinda appreciate the fact that i'm home with my parent..ouw..
bile lagi kan nk stay lame2 ngn diorang
in fact i'm d youngest n i'm the one left to stay with them
agak sunyi lol rumah ni..huhu
tapi now cuti skolah..okla skit
but aku sgt3 gembira jd anak bongsu..haha
coz..xpayah nk berebut apa2 pon
n then u have everything that u wished for (x pon sbnrnya..saje je nk suh korang jeles..haha)
well u know wut i mean
tp xde la aku suke sgt keadaan aku skg sampai aku xnk keje kan
i still need a job!!haha
hmm..aku br g interview hr tu...
well..quite toughla gak
ade 3 session..
1 - Bout urself,n ur ko-q actvs
2- Discuss wit panel bout topic given..aku kene global warming (thank God!)
3-Problem Solving

U know ms aku tau aku bley discuss ngn panel ms sesi 2 tu..aku lega gak la sbb..at least ko jawab je la pape kan kalo die tanye..in fact that's the worst session..dem..die nk aku cerita from the root bout the factors lead to global warming...ahhh..i'm not prepared..if only i know.. bout the 3rd session, well it's not wut i expected la..aku di beri 1 masalah..bout environment jgk..dan aku sbg manager..bgmn nk mengatasi mslh tu..n panel tu konon2 jd wakil dr DOE. Haha..tp seronok jgkla dpt blakon jd manager..n aku ingt satu je..rupa2nya ad 2 probs..ceh..second time tu same prob tp panel jd wakil dr mayor's office lak...hmm. soalan diorang agk ssh la..they twisted every word that came out from my mouth..nowhere to escape..really..and 1 jam aku kt lam bilik tu..haha..tp memang satu pengalaman interview yg aku akan ingt smpi bila2 la..sbb aku memang tak jangka akan jd cm2..aku berpuas hati ngn ap yg aku wat..so skang..segalanya terserah pada rezeki la..SERIOUSLY. I really need a luck now..InsyaAllah..

So..aku rase..better now..than before..aku xcr sgt pon keje ni..gile kan..org len punyela sibuk anta resume..tp aku ngah rilek lg..bukan xnk anta..tp..ntahla..tgh menunggu jwpn lg dr company yg aku da apply..xnk clash..n xnk sme dtg serentak..aku ni da la indecisive..dtg interview byk2 kang x terlayan plak (macamla result hebat sgt!!huhu)

Tapi..memang kena sabarla..sbb ms awal2 ari tu memang aku asyk pk bile nk keje je..yela..kwn2 aku pn da rmi keje..tp aku stil lg menganggur..huhu..skarang..aku yakin..ade rezeki aku..cuma..kena berusaha..n jgn give up..it's not the end of the world pon kalo aku xdpt keje lg..cume malu skitla..ahh..biarla..dah diorg dpt keje awl..nk wat cane kan..huhu..dr aku duk skt2 ati ngn jeles..better aku mantapkan dr aku ngn skill2 len..blaja masak ke..jahit ke..
skang..aku abiskan masa ngn menikmati setiap ap yg ad..

and to be truth.. i really enjoy myself right now..at home!!!

Friday, May 15, 2009

Officially UNEMPLOYED

i am now..unemployed..nothing's good bout that..
well..
i can't pick a stand now
because
some part of me decides that
'i don want to think bout getting a job yet'
but
some part of men
which is' too anxious' is making my life miserable by questioning myself
'why i don't get a job yet'
arghh
i'm battling with my own self rite now..
i am truy exhausted..and i just want to lay down somewhere and just looking at the sky..
thinking bout nothing
but my frens, from day to day are getting busy wit the interviews, and some of them are already have a job waiting..
and i am jealous..yes..so damn jealous..
but
to be honest..i only post a resume..yes A resume..haha..
how will i find a job with just that
i'll put some efforts this week..
i'll send as many as i can..
and see how it will surprise me..hmm..
i guess..my mind is too anxious bout my future
but my soul is too exhausted to even care bout it

i need a rest
i need a beach
i need a waterfall
i need a place where i could escape
just for 1 day

Saturday, April 25, 2009

The Beginning of The End

******

Well..before u know it..things are getting better.Alhamdulillah
my pSM..done!!err..only the presentation..thesis..hmm..not so much..huhu
well don want to talk about it
let's talk bout today
i will cherish today as a'Sebuah Kisah Klasik utk Masa Depan'
after this month, i will no longer a UTM student
no more classes to attend
no more assignments to do
no more test to score
and no more exam to die for
NO MORE
it's a bittersweet
it's a mixed feelings
i will..definitely miss my life here as Lina Chan,Am,Siti, Leng Chan..all kind of names which represent me
I've grown here
all the things happened here changed me..
the way i think
the way i react
the way i live
i..become a better person
all the struggles
it is no more
All i have to do is face the world
where u don have much chance
u have to shine wherever u go
u live alone
but i hope it's not that bad
i believe in my self..
i HAVE to

Frens...i love all of u..yeah every single of u
whether it annoys me in some way or not
u r the character in my story
whom i met and melt..
till next entry y'll

Sunday, March 15, 2009

serba x kena


Rase serba xkena la
xtaula kenapa
tapi asyik lupa je skg ni
pastu planning asyik out je
lain yg aku nk wat
lain yg jadi
memang dugaan betul la
memang sgt terasa dugaan nya
and then
kepekaan aku skg sgtla lemah
asyik terlepas pandang je
tp
alhamdulillah
aku sabar lg
mungkin ada hikmah di sebalik yg terjadi
now
asyik ulang alik p.gdg je
yela byk plk benda yg ttgl
lps satu,satu
aku pn xtaula ap masalah aku ni
skg aku xle fokus sgtla
why ek
banyak sgtla nk pk
rase byk plk keje nk kn setel
psm
pap
rc
IS
Coastal
and by d end of this month i must at least completed 3 of it
Ya Allah..
Dugaan Dugaan
masalahnya berpunca dr aku jgk
aku akui la
poor time management
tp xde masela nk menyesal skg
kena siapkan jugak
and now aku dah x risau
aku da melepasi tahap risau
now aku dalam tahap ENTAHLAH
aku da xde jawapan utk ap2 soalan dlm otak aku ni
seriously
aku da malas nk pk
xguna gk risau
bkn siap pon keje aku
so..
malas nk pk
aku jus nk berusaha
sedaya upaya
n insyaAllah
Allah xkn abaikan aku
Dia tahu apa yg terbaik utk aku
and i will wait for that moment to come
till then
i'll fight tooth n nail for everything that botherd me

Tuesday, March 3, 2009

kerisauan bertambah

seriously..aku berada dlm situasi kerisauan yg amat kronik..huu
Ya Allah..TOLONGLAH
aku risau sgt if aku xsempat nk siapkan PSM neh
time neh mulala rasa menyesal gila sbb xstat awal2
dlm 2 mgu lg nk setelkan
Goshhhhhhhh!!!!
aku xnampak lojiknya
tp..nak ke xnk
i have to finish it
byk lg ni
adeii
and i think that i'm not the one in this situation
but..aku da xsmpt nk risaukan diorg dah
ap pn kena buat jugak
seriously..i'm nervous about this
really nervous
i have to chill a bit
OMG help me Pleasssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Thursday, February 19, 2009

cetusan rasa

hari ni xde mud sgtla..
kenapa ek..
hmm..ntahla..
tiba2 terpk psl kwn..aku trs rs bad mud
sshny nk cr org yg memahami aku ni
ke aku ni ssh sgt nk difahami..
ntahla..
sbnrnya..aku pntla nk jd pendengar je..
aku pn ad somting yg nk d luahkan..
tp kenapa ap yg aku nk ckp xde sape yg nk denga..
hmm..maybe diorg denga tp xcukup bg aku kot
mungkinla..
i expect too much from my fren kt
aku terasa la ni..
kenapa ye..
sbb time die..dari A smpi Z aku denga..
tp time aku ni..byk plak alasan die..
alasan ap?
mcm2 la..
mebi alasan yg lojik
mungkin jg..tp bkn tu yg aku nk denga
kan teman tu utk berkongsi segala kisah n cerita
tunjukla sikit rs berminat dgn ap yg aku nk cte ne..
btul2 kecik ati ni
yela..sape tak..
time die..aku sggp korbankan ms tdo aku..dga mslh
tp time aku dlm dilema ni..
bkn kate nk kol..tny pn mls..
kwn ke..
terasa beb..
mebi la die ad mslh sndr..tp..
biala..aku da mls nk tny kaba die
ko kan bz ngn hidup ko..lantak ko la..
ko xperlukan cerita aku
dan aku dah xperlukan ko lagi
...................................................
ad lg sorg makhluk Allah ni..
ingatkan die kwn aku
tp bila aku mtk tolong wat keje yg ble thn pnatla
terus tolak
kalo xnk tlg pn at least bgla alasan yg menyedapkan ati
alasan dia : malas
hey..nsb baikla aku ni xsuka marah lama2
tp agk tersentak jgkla
dahla xtny pn kene tlg wape
aku tny main2 je pon
aku nk tgk die org yg mcm mn
tapi die terus jwb xnk
yg aku terasa sbb aku knl die lm jgkla
ble thn baik jgk
aku xsangka die org yg mcm tu
terus..aku da rs xrugi pape xkwn dgn org cm2
mmgla bgs ko jujur..ko ckp ko xnk wat...
tp jaga la hati kwn ko ne..seriously..aku da xde nafsu nk kwn ngan ko
setakat ni jela persahabatan kite
aku xperlukan kwn yg hidup utk diri sendiri mcm ko
........................................................................................................
aku sgt mementingkan persahabatan
aku akan ingat kwn2 aku
even aku xkontek..
tp once diorg kontek aku..
aku akan layan diorg sehabis yg baik
tp aku sedihla bila diorg xmenghargai ap yg da aku wat
ssh sgt ke...

kepada kwn2 aku yg rasa aku ad mengabaikan korg..soryla yek..aku kdg2 xsdar salah sendiri
tp kalo korg nk aku denga mslh korg mmg akula org yg terbaik
sbb aku syg korg
tp aku xtaula dm hati korg aku ni siapa
mungkin hanya tempat utk meluahkan kesedihan atau masalah
once krg da rasa ok..korg da xnk denga cerita aku
ntahla..
nilaila diri korg sendiri...



Monday, January 26, 2009

cuti sey

yeah!!i'm back to kelantan..finally..miss my mom so much..and aku memang jadi pemalas giler ah.lpas makan lepak depan tv.pastu masuk bilik..tarik selimut..tido..seronoknya!!
gud news: i'm worried about nothing..yey!
like i already ended my degree..but unfortunately..lambat lagilah..urghh..but nebe mind..i'll just treasure the day.hehe
There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This