~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Saturday, August 22, 2009

Ramadhan Ya Ramadhan

Alhamdulillah..kerana aku stil di beri kesempatan utk hidup pada ramadhan yg ke23 ni..syukur sgt2 sbb stil sihat n dapat menikmati semua ini.
Aku rs aku da sia2kan puasa sebelum nih.cam xde kesan pon kt diri aku
so kali ni.aku akan make sure yg at least aku berpuas hatila dgn amalan aku.
hmm..

Sunday, August 9, 2009

jiwa lara..

hari ni hujan..dan dalam jiwa aku pun hujan jugak
hmm..
aku dah penat dengan hidup..
penat dengan keinginan aku
penat dengan karenah orang
penat dengan sme expectation yang aku sandarkan pada orang
senang kata aku dalam mode kecewa skarang nih..
tak pasti kerana apa..
tapi kerana semua yang membelenggu aku..
bila la hujan dalam hati nih nk berhenti..
bagaimana nk hilangkan kekecewaan?
aku seperti putus harapan..
lemah dan mati..
There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This