~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Friday, December 11, 2009

Hari Jeles Saye

sy cepat jeles..tp kalau sy jeles xdela sy g wat pape pon..cuma dlm hati jela..tp sy rs bnd tu normal je..tp kalo boleh sy xnk rs jeles..sbb kalo jeles ne mksudnya xbersyukur kan..so seboleh2 nya i try to be grateful with everything..

sy jeles kalo tgk org kurus, cantik, pandai, kaya, gaji besar..hahaha..
sbb sy ad hanya separuh dr semua itu kot..tp oklah kan..not that unfortunate
jd utk mengelakkan rs kurang jeles ni..sy pon menenangkan hati with the thought yg diorg pn akan rs sesuatu kekurangan jugak..mungkin family probs..fren probs..mcm2lah kan sebab nobody is perfect..i do believe in that..

Tapi kalau saya boleh buat wish..sy rs sy msh mahu menjadi diri saya..cuma the skinny version la..hehe..tp semua itu boleh diusahakan.Alhamdulillah sbb sy tiada kecacatan kekal atau apa2 yg x elokla...USAHA..satu perkataan yang simple..tp sebenarnya amat susah...kdg2 bila kita berusaha..tp tiada hasil dan kita akan cuba untuk berputus asa. sebenarnya mgkn ad khilaf yg kita lakukan hingga menyebabkan Allah menguji supaya kita kembali kepadaNya.Semua kesalahan adalah dr kita sendiri. Jadi berhenti untuk mempersoalkan kenapa benda yang baik selalu terjadi pada diri orang lain..dan kita hanya mendapat serpihan2 nya..sedangkan mereka yg mendapat kebaikan sekarang tidak semestinya akan terus terusan mendapat kebaikan..semua orang pasti akan mendapat bahagian masing2 mengikut apa yang telah ditetapkan.Aku percaya dan pasti..Allah tidak akan mengabaikan aku!!!
There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This