~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Wednesday, October 26, 2011

Babies~

Tadi tengok2 fb and banyakla plak album pasal baby
baby sekarang comel2 la..makan apa agaknye mak diorang
sebab seme cam putih gebu..mungkin genetik kot.hehe
tp tulaa..bila da tengok baby2..rasa cam nak ade sorang..boleh?
hehe..insyaAllah la
tibe2 teringat pulak remaja2 kt tutti fruti tadi
dalam umo 15 thn cam tu kot
dah ada hp iphone n BB
wahh..
hebat betul
harap2 parent diorang kaya la kan
malas nk pk cane diorang dpt hp cm2
aku pon kene tunggu duit gaji nk bli hp mahal2 ni
tapi tu bukan isu pun
cam terfikirla..
if aku jd parent, will i "manjakan" anak2 dengan barang2 cam2?
hurm..with rational mind skarang..rs nya x kot
unless la by the time ad anak2 hp cam iphone n bb tu dah cam 3310 skg.
tu boleh diterima la kan
entahla..
bila pk ad baby mmg rs cam besnyehhh!
tp mendidik anak tu bukan macam bg makan sampai besar then terus jd anak yg baik
perlu jugak didikan yg sempurna
and perlukan ayah yg tegas n pandai mendidik
so, apa2 pun memang bermula dari kita la kan..
haihh..tibe2 dah taknak ada baby lagi..heee =P

Tuesday, October 25, 2011

maturing (a bit)

how's life folks?
me?barely there
haha..kenape?
sbb mood off 2,3 minggu ni
tp sedang memungut balikla diri sendiri ni so takla malas sangat
well..
aku rasa aku da matang skitla (ecehhh)
bukan apa..rasa cam bende2 yang dulu rs penting now rs xpenting dah
contohnya cam dari segi acknowledgement dr orang
dulu time xmaced rs cam pendapat orang tntg life kita tu penting
now aku cam dah "oh what the heck..malas nk layan"
boleh x consider perubahan tu penunjuk aku da makin matang?
haha..whatever
tp it counts for me..sbb rs cam ad bende yg lagi penting dr pk bende2 remeh cam 2
bila kita sedar yg kita hidup ni ada purpose yg lg jitu
kita akan tinggal bende2 yg remeh dan fokus ap yg penting
mungkin setengah orang dah lama dapat purpose dalam hidup dia. tp for me..aku br bukak mate. yes. it's quite late but once da nampak..insyaAllah, our priority in life will be eternally changed.

Monday, October 3, 2011

Hapy BDay

Happy birthday to me!
I’m extremely lucky!
I was born very pretty!
And everyone loves me!

yAY..I'M 25 YEARS OLD!
actually i'm not that happy
25 for a girl..i repeat A GIRL.. is quite a number
but for a woman..life has just began at 25
so..it's ended and started at the same age..
what i'm talking about?
oh whatever


There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This