~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Tuesday, December 28, 2010

Bala adalah untuk semua

ok. if korang ade visit fb aku, aku ade post 1 link pasal seorang lelaki yang mengaku gay.
which is dalam Malaysia benda tu adalah BIASA.
apa dah jadi ni..
aku risau plak tengok keadaan masyarakat sekarang
isu gay, pengkid, maknyah dah jadi BIASA.
betul ke ni negara ISLAM?
masalahnya kalau Allah turunkan bala..bukan hanya untuk mereka2 yang terlibat je.tapi SEMUA. diulangi SEMUA. kalau time tu baru nk menyesal..menangis..bertaubat..what's the point.
ni bukan isu BIASA.
ni isu BESAR.
rs sedih sngt tengok
rs cam..sgt helpless
kenapa teruk sgt sekarang ni..
kenapa menghalalkan apa yang haram
kenapa orang Malaysia boleh terima semua ni?
kenapa?
it's not about being prejudice
and alasan diorang jd mcam tu adalah 'naluri' kepada kaum sejenis dan 'tak dapat tipu diri sendiri'
ok, mungkin aku x menghadapi sexuality crisis seperti diorang
tapi aku percaya..setiap masalah mesti ada penyelesaian
lagi kan hati boleh berubah..naluri nafsu mesti boleh berubah
mesti boleh
asalkan jangan putus asa dan doa
Ya Allah
Bantulah hamba-hambaMu yang dalam kesesatan
janganlah timpakan bala kepada kami disebabkan sikap mereka yang melampau batas
astaghfirullahalzhim

SURAH 11 HUUD AYAT 82 :

Maka tatkala datang azab kami, kami jadikan negeri kaum Luth itu yang di atas ke bawah ( kami balikakan ), dan kami hujani mereka dengan batu dari tanah yang terbakar dengan bertubi-tubi,

SURAH 11 HUUD AYAT 83 :

Yang diberi tanda oleh Tuhanmu, dan siksaan itu tiadalah jauh dari orang-orang yang zalim.


No comments:

There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This