~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Tuesday, December 28, 2010

New Commitment

Guess what?..aku da ber'commit' dengan another thing..
no no no..u think wrong..bukan dengan manusia..hehe

i'm a student now

yay (tepuk2)

haha

i'm quite happy n xcited at the same time dengan new phase yang aku bakal jengah 2011 nih.
and hopefully i won't get bored mcm aku undergrad dulula..

hehe..

i'm quite surprise with life actually and myself of course sebab sambung belajar bukan la choice yang aku rasa aku akan buat during undergrad ari2..

tapi tula..kita merancang Allah yang menentukan

orang selalu cakap 'sampai seru'

so i guess.. seru aku da sampai utk smbg blaja..

it happened early 2009 kot bile dpt twrn utk smbg master

that time cam da x berapa satisfied dengan kerja n rs nk buat smtg yg baru

i'm that kind of person..yg cepat bosan n xboleh buat bende yg sama ulang2

and dapat pula tawaran jd r.o..rs cam betul la jalan yang dipilih ni

bila semua dah terbentang ni..jangan ragu2 untuk buat keputusan

selalula terdetik memang Allah nk aku smbg belajar sebab since niat nk smbg aritu smpi sekarang semua yang aku rancang menjadi

i mean mcm dulu cam pk mcm mana nk cr duit byr yuran semua..now seems that semua tu dah terkawal..Alhamdulillah.sgt2 bersyukur sebab dah dipermudahkan

it's quite life learningla..

through out journey untuk mencari apa yang kita nk dalam hidup..Allah akan tunjukkan

Dia selalu ada..cuma kita yang x mencari

saat gelap je nampak Allah

saat selesa selalu abai

InsyaAllah..peluang ni..aku akan buat yg terbaik Ya Allah..

2 comments:

mib said...

assalmualaikum...

alhamdulillah bertambah bilangan cendiakawan di malaysia nie...
n aku ucapkan tahniah diatas kejayaan ko mendaftarkan diri sebagai post grade di utm... tahniah sekali lg...

SNAK said...

tq bal..
nnt bg tunjuk ajar ye..heheh

There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This