~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Wednesday, January 26, 2011

i do it for u, love

kenapa la fikiran berubah-ubah
hari ni rasa nk jd seorang yg rajin, hebat
esok da stat rasa malas ngan lemau
ape tah aku neh
nak jadi apela bile dewasa
aku perlukan catalyst atau bahasa mudahnya pemangkin untuk keep aku on track
aku ni asyik terbabas je
kesian kan
tapi kan actually br2 ni aku dptla interview
for what company..as ap..biala jd rahsia siti ye..giteww
and then surat smpi kt kg ku di tanah rendah sekebun bunga
sape excited??guess what..mak aku kot..
huhu..aku sekarang xla expect akan ke mana2 interview pon sbb bz dngn keje n master
pegi interview is the last thing aku nk buat kot
but then..bila mak dah cam suke sgt bile aku dpt interview tu..aku cam automatik nk buat smtg la for her..semangat die dah bagi aku keinginan untuk berusaha..
betul..for the 1st time, aku nk berusaha for somebody else's sake..
i wanna do the best for her..
agaknya..macam ni la perasaan orang yg da ada anak, or husband kan
diorang cam bersemangat nak keje or teruskan ap yg diorang buat skrg sbb nk bahagiakan hati orang lain
i need other people to get me inspired, to struggle
kalo diri aku je push, kesan tu x lama
mungkin sehari dua je..
lama2 aku back to the old self
so..
i guess..whatever it is, my parent la sumber kekuatan aku for now
letak nafsu aku kt belakang dulula
sbb tak taula sampai bila diorang akan still ada kan
hmm..
thinking bout that just get me emotional

No comments:

There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This