~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Tuesday, October 25, 2011

maturing (a bit)

how's life folks?
me?barely there
haha..kenape?
sbb mood off 2,3 minggu ni
tp sedang memungut balikla diri sendiri ni so takla malas sangat
well..
aku rasa aku da matang skitla (ecehhh)
bukan apa..rasa cam bende2 yang dulu rs penting now rs xpenting dah
contohnya cam dari segi acknowledgement dr orang
dulu time xmaced rs cam pendapat orang tntg life kita tu penting
now aku cam dah "oh what the heck..malas nk layan"
boleh x consider perubahan tu penunjuk aku da makin matang?
haha..whatever
tp it counts for me..sbb rs cam ad bende yg lagi penting dr pk bende2 remeh cam 2
bila kita sedar yg kita hidup ni ada purpose yg lg jitu
kita akan tinggal bende2 yg remeh dan fokus ap yg penting
mungkin setengah orang dah lama dapat purpose dalam hidup dia. tp for me..aku br bukak mate. yes. it's quite late but once da nampak..insyaAllah, our priority in life will be eternally changed.

2 comments:

Norhidayah Rasin said...

oit...lame tak update blog eh...aku pn rase tahap kematangan camtu,mls nak lyn bende remeh2 or nak touching2.

SNAK said...

aku xingt password aritu. br retrieve blk.hee.
em yelaa..rs cam mase ni kejap sgt nk kesah psl org kan..

There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This