~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Saturday, September 10, 2011

kita hanya ade kuasa untuk merancang

Assalamualaikum..
ape khabar?hope that everybody is fine
aku just nak update bout my current life
and seperti title di atas, kita hanya ada kuase untuk merancang dan PENENTUAN adalah milik Allah
dan apabila perkara berlaku tidak seperti dirancang, we have to come out with another plan
before, aku ada tulis entry aku berjaya jd student master kt utm bla bla bla
but now, i'm working as a government servant
how life can change without u even think!
seriously, i never thought i will be one of the gov people this soon.
yes, i am grateful.alhamdulillah
but i'm not ready to take this kind of responsible
sebab aku da divert pemikiran untuk study
and really focusing on what i'm doing and really enjoying it
but of course, i have my own reason to let go of it
it's ok. redha tu kan lebih menenangkan dari go against what Allah had decide
tapi ade jugak dengar cakap2 yang tak best dari orang yang mengatakan orang keje gov ni malas,xbanyak keje or bnyk mengular
so typical kan
tp seriously, it depends on ur work disciplines and the people itself
and ade denga jgkla yang xheran pon xdpt keje gov..gaji kecik bla bla bla
some people ni kan memang sangat sharp la diorang punya kata2 tu
tp it's okla..aku xmelatah pon
xkisahla..gaji kecik ke..malas ke..rajin ke..xmintak duit diorang kan
aku pon still coping lg
denga cakap2 orang macam 2 jd cam malas nk layan
yg dtg tu pon dr kawan2 jgk
if only they could be a little bit supportive


No comments:

There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This