~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Friday, April 1, 2011

wondering

wahh..april dah..
lepas 8 bulan lg dah nk masuk 26!!
damn..aku 26??
Tuanyaaaaa...
tapi people said yg jangan 'age' yourself..
true enough i guess
but, still
aku ni orang2 yang traditional
so for me 26 tu da agak berumur bg seorang perenpuan..
sedih jgk pk yg byk lg yg aku x achieve dalam tempoh masa 25 thn ni
banyak je bende yang aku menyesal dlm masa 25 thn ni
banyak
sbb tu rasa nk ulang blk masa
but..will i make it differently?or perhaps jd lagi worst..
who knows kan
so since aku da hidup pd zaman sekarang ni, just move forward jela kan
mane yang xleh nk hadap tu, telan jela
kalo xle nk digest, better keluarkan
setiap masalah pun ade solution
cuma solution tu yang kadang2 xsesuai dengan perasaan atau masa
xsalah mengharapkan sesuatu kan
aku rasa aku x cukup adil untuk diri sendri
aku too harsh on myself
aku slalu letak boundary la around so that i wont get hurt or sad easily
but by doing that pon aku still sakit jgk
perasaan perasaan
satu perkara yang aku mmg cukup x pandai nak handle
baik aku xdapat rasa apa2 dari tanggung satu perasaan yang aku sendiri pon tak paham
entahlah
hidup ni susah..
tengah cr cara nk permudahkan
starting dengan tahu apa yang aku nak dalam hidup sebenarnya
semoga aku jumpa jawapan
IAllah~

2 comments:

Azwan Aziz said...

biar btol mu 26 taun ni...?

SNAK said...

25 la..hehe

There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This