~~~Hey You..Yes U!!~~~

HeY..ThaNx For ViSiTIng My BloG
It'S noThiNg acTuaLLy
I jUsT need to WriTe tO FeeL beTter
WheN loT haS GoIng On iN LifE, I neEd a Place whEre I can Rest and StaY GroundEd

LoVe Ya..
amalina

Tuesday, October 19, 2010

Bila Rindu Menerjah

Tajuk taknak kalah kan..haha
btw, i'm in that situation skang ni
sangat sangat sangat rindu dia
dalam keadaan mcm ni..
i get cranky easily
semua x kenela senang cite
rasa nk marah orang pon ade
saya xtau la mcm mn if 1 day kalau die xde
saya rs saya x boleh hidup
setiap kali possibility fikir yang sy akan hilang dia..airmata bleh bergenang serta merta
saya x pernah cinta seseorang seperti saya cinta dia
dia..kekuatan saya
dia..seorang yang sangat kuat dan tabah yang saya pernah jumpa
selalu berdoa untuk saya
selalu mengatakan "everything is going to be alright"
Ya Allah
Panjangkan lah lagi waktu aku dengan dia..
Tak sanggup rasanya ingin memikirkan ketiadaan dia..

Dia..ibuku..
i miss u so much mama..so much :'(

4 comments:

Norhidayah Rasin said...

samelah kite lina..aku slalu bayangkan yg bukan2 kalo mak aku xde,pastu nangis sorang2...xboleh nak cakap la kalau dia xde dalam hidup kite,syukur Allah masih pjgkan umur kite.

SNAK said...

Hmm..2ah..perkara yg plg aku takut kot..sbb kite anak last kot..so mcm rapat skt kan..doa la bia panjang umo..huhu

mib said...

just prepare urself...semuanya adalah ketentuan Allah... yang penting kita persiapkan diri kita supaya kita dapat menerima ketentuan-Nya dengan penuh reda...

aku pernah rase hanya sedikit daripada ujian Allah apabila aku satu family accident just aku dan 2 lg adk aku je yg cedera ringan... so kita org terpaksa pulang kerumah tanpa mengetahui keadaan yang lain...
it's so sad when i came to the hospital my mother still warded... my father still cannot recognize me...and my little sister and my little brother was sent to hospital Sultanah Aminah and Johor Specialist because of the injuries...
ape yg aku boleh buat hanyalah menitiskan air mata dan berdoa supaya mereka semua cepat sembuh...

n after that event aku dh set kat kepala aku yg aku mesti prepare myself for any possibilities yg akan berlaku kepada family aku supaya at least aku bleh jg adk2 aku...

SNAK said...

yeke bal..ko xpnah cte pon..
hurm..kalo boleh nk minta doa yang kalau Allah nk ambil die pon biarlah pada waktu yang aku dah ada kekuatan lain..
tp we never know kan..
betul lah..kene prepare untuk any possibilities..
cuaknyeeee!!

There was an error in this gadget

I'M in The MooD of This